Menu
Sunucupark Blog

SunucuPARK Blog

Ne Aramıştınız ?

Sunucupark Blog

Cpanel

Nasıl Kullanılır? Neler Yapılır?

Sunucupark Blog

Directadmin

Sade ve Güçlü Panel Directadmin hakkında merak ettikleriniz.

Sunucupark Blog

Linux - Centos

Komutlar, Yardım Makaleleri ve Scriptler

VDS Sunucuları Neden Tercih Etmeliyiz?

Neden VDS Sunucu Tercih Etmeliyiz?

Günümüzde VDS Sunucuların popülerliği gittikçe artmaktadır.Kurumsal firmaların çoğu artık websitelerini mail hizmetlerini veya uygulamalarını VDS sunucu çözümlerini kullanarak karşılamaktadırlar.

Bunun yanında OpenVPN,yedekleme,ts3 ve buna benzer bir çok hizmetlerini VDS Sunucu kiralayarak barındırmaktadır.Peki neden ve ne zaman VDS Sunucu tercih etmeliyiz?

Gittikçe büyüyen bir işletmeye sahip olabilirsiniz ve işletmenizin web sitesine gelen ziyaretçi sayısı gün geçtikçe artmakta, ayrıca bir çok çalışan elemana sahipsiniz ve işletmenizin Mail trafiği gittikçe genişlemekte olabilir. Böyle bir durumda hosting paketiniz size yetmeyebilir. Hosting paketlerinde aynı sunucu içerisinde birden fazla hesap barınmaktadır.Hosting hizmetinde , Sizin ve sizin işletmeniz gibi bir çok hesapla aynı sunucuyu paylaşmaktasınız ve sunucunun kaynaklarını ortak bir şekilde kullanmaktasınız.Zaman zaman Sizin büyüyen işletmenizin kaynak kullanımı diğer müşterileri de etkileyebilmektedir.VDS Sunucu çözümlerinde kendi kaynaklarınızı kendiniz belirleyip belirlediğiniz kaynakları sadece sizler kullanmaktasınız üstelik uygun fiyat çözümleri ile ...

VDS Sunucularda belirlemiş olduğunuz tüm kaynaklar sadece size tahsis edilmektedir.VDS Sunucuların tek faydası bu değildir , bununla birlikte VDS Sunucunuzda kaynaklarınızı istediğinizde güncelleyebilir ek RAM ek CPU edinerek websitenizin performansını sürekli maksimum düzeyde tutabilmektesiniz.

VDS Sunucularda barınan siteleriniz üst düzey güvenliğe sahiptir.Yönetici erişimine sahip olduğunuz için dilediğiniz kontrol panelini yükleyebilir , dilerseniz SunucuPark Destek ekibinden kontrol paneli yükleme VDS Sunucu yönetimi konusunda destek alabilmektesiniz.

Website hızınız ne kadar yüksek olursa , web sitenizi ziyaret edecek olan müşteriler o kadar keyifli bir gezinti yapacaklardır. Bu kapsamda SunucuPark bünyesindeki VDS Sunucular SSD Disk yapısına sahip olmakla beraber sizler için yapılan optimizasyonlar sonucunda tüm hız testlerinde maksimum performans göstermektedir.

Bu kapsamda SunucuPark size SSD VDS Sunucu hizmeti sunmaktadır. Buraya tıklayarak SSD VDS Sunucu hizmetlerimizi inceleyebilirsiniz.Web siteleriniz emin ellerde ! VDS Sunucularınızı SunucuPark'a ücretsiz taşıyoruz üstelik uzman bir kadro ile birlikte.

Tüm VDS Paketlerimizde 7-24 ücretsiz destek sağlamaktayız..

SunucuPark