Menu
Sunucupark Blog

SunucuPARK Blog

Ne Aramıştınız ?

Sunucupark Blog

Cpanel

Nasıl Kullanılır? Neler Yapılır?

Sunucupark Blog

Directadmin

Sade ve Güçlü Panel Directadmin hakkında merak ettikleriniz.

Sunucupark Blog

Linux - Centos

Komutlar, Yardım Makaleleri ve Scriptler

SSL Sertifikası ve Cpanel Ücretsiz SSL Hizmetimiz

İnternet siteniz dış dünyaya açıldığında ve ziyaretçileriniz sitenizi ziyaret etmeye başladıklarında, siteniz ve  sunucunuz arasında veri transferi gerçekleşmektedir, internet dünyasında 'hacker' olarak nitelendirilen bireyler bunu kötü veya iyi niyetli bir şekilde suistimal edip siteniz ve sunucunuz arasındaki veri transferini deşifre etmeye çalışacaklardır.Bu veri transferi deşifre edildiğinde sizin tüm bilgileriniz ortaya çıkabilmektedir,Bu sebepten web sitenizin güvenliğine , veri transferinizin kriptolu(şifreli) bir şekilde gerçekleştirilmesine önem vermeniz gerekmektedir.

Bu noktada devreye güvenlik sertifikaları(ssl sertifikaları) girmektedirler.Web sitenizde SSL sertifikası mevcutsa verileriniz şifreli bir şekilde transfer ediliyor demektir.Site güvenliğiniz için SSL sertifikası çok önemlidir.Kim ister ki verilerini düz bir şekilde transfer etmeyi.Üstelik arama motoru 'Google' ssl sertifikası içermeyen siteleri kendi veritabanında 'güvensiz site' olarak işaretlemektedir,Peki sitenin ssl sertifikası olup olmadıgını nasıl anlarım?

www.sunucupark.com örneği üzerinden yola çıkalım,

https://sunucupark.com yazıp başarılı bir şekilde siteye ulaşıyorsanız ssl sertifikasına sahipsiniz demektir!

SunucuPARK SSD Cpanel Hosting paketlerini oluştururken bu hususa önem vermiş ve  hosting paketlerine ssl sertifikası eklemiştir.Siz de SSD Cpanel Hosting paketlerinden herhangi birini seçip hizmet almaya başlamış iseniz verileriniz şifreli bir şekilde transfer ediliyor demektir,

Eğer websitenizin SSL sertifikası yok ve bu makaleyi okumuş iseniz size tavisyemiz hemen Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. a mail atarak teknik ekibimizden SSL talebinde bulununuz!

 

Faydalı olması dileğiyle...

SunucuPARK Destek