Menu

Kurumsal Hosting Hizmeti Nedir?

Küçük bir işletmeyseniz veya çok sayıda çalışanı olan bir firmaysanız  SunucuPARK kurumsal hosting hizmetleri tam sizin için.https://sunucupark.com/kurumsal-hosting.htmll linkine tıklayarak seçiminizi gerçekleştirebilirsiniz. İşletmenize uygun kurumsal hosting paketine karar veremiyorsanız hemen SunucuPARK'ı arayın , sizin için uygun paketi beraber seçelim.

Kurumsal Hosting hizmetinizi SunucuPARK kolay yönetim paneli üzerinden yönetin , mail hesaplarınızı tanımlayın , mail hesaplarınıza kullanımlarına göre kota atayın. SunucuPARK yönetim paneli ile kurumsal hosting panelinizi kolayca yönetin! Kurumsal Hosting hizmetinizi vakit kaybetmeden SunucuPARK'a taşıyın.

SunucuPARK SSD Sunucuları ve yüksek performanslı alt yapısı ile sizlere kesintisiz kurumsal hizmet altyapısı sağlamaktadır. Kurumsal Mail hizmetlerinizin sürekliliği için 7/24 aktif destek ekibi ile çalışmaktadır.SunucuPARK kurumsal hizmetler için optimize edilmiş sunucular CloudLinux teknolojisi ile daha da güçlendirilmiştir.Web sitelerinizin ve verilerinizin güvenliği için Cage FS teknolojisini de kullanmaktayız.Cage FS teknolojisi ile aynı sunucu içerisindeki hosting hesaplarınızı diğer kullanıcılardan izole edip size özel bir alan oluşturmaktayız.Bu sayede tüm müşterilerimizin kurumsal hosting hesapları aynı sunucu içerisinde güvenli ve yüksek performanslı bir şekilde barındırılmaktadır. Tüm sunucularımız Ankara lokasyonlu, Türkiye'nin en iyi verimerkezinde barındırılmakta olup hızlı bir internet erişimine sahiptir.

SunucuPARK'a gelin memnun müşteri kitlemize katılın.

SunucuPARK Destek