Menu

E-ticaret Sitesi İçin Uygun Hosting Paketi Nasıl Seçilir?

Yıllardır alışılmış olan fiziksel ticaretin yerini artık elektronik ortam üzerinde yapılan ticaret almaktadır.E-ticaret, herhangi bir ürün ya da hizmet için çeşitli ödeme yöntemleriyle internet sitesi üzerinden ticaret yapmanızı ve sipariş vermenizi sağlayan alışveriş yöntemidir.Küçük ve orta ölçekli işletmeler için oldukça uygun bir ticaret şeklidir.

E-ticaret öncelikle satılabilir bir ürün veya fikri,kullanıcıların ilgisini çekecek görsel ve yazılı anlatımlarla hazırlanan sosyal medya sayfası ya da eticaret web sitesi ile başlar. doğru ürünü ve doğru alıcı kitlesi ile buluşturmanız durumunda ise başarılı satışlar elde etmeye başlarsınız.
E-ticarete başlarken en önemli unsur pazarlayacağınız ürüne karar vermek olcaktır.Seçtiğiniz bu ürünün diğer insanlar tarafından tercih edilen bir ürün olması çok önemlidir.Diğer önemli unsur ise sitenizin bulunduğu sunucu ve seçmiş olduğunuz hosting firmasıdır.

Sitenizin e-ticaret sitesi olması sebebiyle kesintisiz hizmet veren bir firma tercih etmeniz çok önemlidir. Bu firmanın sizlere ihtiyacınız olan disk alanı sağlayabilmesi ve yoğun trafiğinizi göz önünde bulundurarak hizmet vermesi gerekmektedir.

E ticaret siteleri için doğru hosting planının seçilmesi, önemsenmesi gereken bir konu. Güçlü bir hosting çözümü, müşterilerinize kusursuz bir alışveriş deneyimi sunmanızı garantilediği gibi online mağazanızın performansta yavaşlama gibi durumlardan mağdur olmamasını sağlar.Yapılan araştırmalarda kullanıcıların yüzde ellisi bir web sitesinin 2 sn'den erken açılması gerektiğini düşünüyor.Eğer 3 saniyede hala açılmamış olursa kullanıcılar siteyi terk ediyor.

Standart web sitelerine göre e ticaret siteleri hem kurulum, hem de yönetim açısından daha karmaşıktır. Size özel kaynaklar, kolay yönetim ve gelişimi sağlayan özellikler sunan bir hosting hizmeti seçerek, müşteri beklentilerini aşan ve kusursuz alışveriş deneyimi sunan bir online mağaza kurabilirsiniz.

SunucuPARK tüm bu özellikleri göz önünde bulundurarak ihtiyaçlar doğrultusunda hazırlamış olduğu Cpanel hosting paketleri ile sizlere en uygun hosting çözümleri sunmaktadır.Ayrıca Cpanel hosting paketlerimizde tek tıkla e-ticaret sitesi kurabiliyorsunuz.Bunun için daha önce yazmış olduğumuz Cpanel'de Opencart Kurulumu konulu makalemizi inceleyebilirsiniz.

Faydalı Olması Dileği İle

SunucuPARK Destek