Menu

E-Posta Skorunuzu Kontrol Edin

Günümüz teknolojileri içerisinde 'kurumsal e-posta' kavramının önemi sürekli artmaktadır. Çoğu işletme ve kurum, yazışmalarında kurumsal e-posta kullanma mecburiyetindedir. Kurumsal e-posta kullanımının artmasıyla birlikte hacker ve kötü niyetli bilgisayar korsanları kurumsal e-posta üzerinden saldırılara başlamıştır. Devlet kurumsal ve büyük ölçekli işletmeler bünyelerinde oluşturmuş olduğu kurallar bütünü ile 'doğru e-posta sunucusu yapılandırması' kavramını anlayamayan ve 'doğru e-posta sunucusu yapılandırmasını' tamamlayamayan işletmelerin maillerini kabul etmemektedir. Bu sebepten ötürü mail hizmeti alınan firma çok büyük önem arz etmektedir.

Bu da mail gönderen işletmelerin aklında hep bir soru işareti bırakmaktadır. Acaba mailim ulaştı mı? Örneğin bir devlet ihalesine teklif maili göndereceksiniz ve aklınızda mailinizin ulaşmama olasılığı var bu durumda içiniz rahat olamaz ve belki de mailinizin gitmediği için ihaleyi alamayacaksınız. Bu kötü bir durum.

İşte tam bu noktada Sunucupark yardımınıza koşmaktadır. Doğru e-posta sunucusu yapılandırması tamamlanmış sunucularda ve gönül rahatlığı ile mail gönderimi yapabileceğiniz altyapıda çalışmanıza olanak sağlamaktayız.

Peki e-posta sistemimin sağlığını nasıl ölçerim?

Bunun için internet üzerinde çeşitli siteler vardır. Bir test e-postası göndererek varolan sisteminizin durumunu ölçebilirsiniz.

https://www.mail-tester.com adresine girdiğinizde karşınıza gelen e-posta adresinize bir test maili gönderiniz ve sonuçta e-posta yapılandırmanızın sağlığını size gösterecektir.

Ardından değerlendirme sonucunu görebilirsiniz.

 

Ekran Resmi 2020 10 16 18.28.04Sunucupark Bilgi Teknolojileri olarak 2004 yılından bu yana Kurumsal Mail alanında kendimizi geliştirmekte ve yenilemekteyiz. Kurumsal mail ihtiyaçlarınızda tarafımızla iletişime geçebilirsiniz.