Menu

Toplu Mail Gönderimi

Toplu mail gönderimi sunucuda size ait olan email adresinden günlük veya aylık limit olmadan istediğiniz kadar email gönderme işidir. Toplu mail şu gibi durumlarda gerekli olabilir veya kullanılabilir

  • Kurumsal bülten gönderimi,
  • Tanıtım emaili gönderimi,
  • Üye bilgilendirme emaili gönderimi…

Bu gibi durumlarda bir toplu mail sunucusu kiralayabilir ve istediğiniz kadar mail gönderebilirsiniz. Toplu mail gönderimi için toplu mail paketimizi buradan inceleyebilirsiniz.

Mail gönderirken dikkat edilmesi gereken en önemli şey spama düşmemektir. Spam ı iki ayrı şekilde tanımlayabiliriz. İlk olarak outlook, hotmail gibi email programlarının gönderdiğiniz maili SPAM klasörüne taşıması durumu vardır. Bu durumda bu programların filtreleme sistemine dikkat etmelisiniz. Mailinizdeki resim yazı oranı, linkleri saklamak, düz yazı sonrasında tek bir link vermek, spam kelimelerini kullanmak gönderdiğiniz emailin SPAM klasörüne düşmesine neden olabilir. İkinci olarak üçüncü parti sunucuların sizi spam listesine almaları durummu söz konusudur. Bu durum daha ciddidir. Bu durumda gönderdiğiniz emailler alıcıya hiç ulaşmaz. Yapılması gereken spam filtresini yöneten sitenin ilgili formunu bulup spam listesinden çıkmak için bu formu doldurmaktır. Üçüncü parti spam listesine girip girmediğinizi www.mxtoolbox.com adresinden ipnizi girerek görebilirsiniz.