Menu

En kolay websitesi oluşturma araçları

Sürekli gelişen teknoloji dünyasında , website sahibi olmak kolay bi hal almaya başladı.Ücretsiz içerik yönetim sistemleri ile kolay bir şekilde websitesi sahibi olabilirsiniz.Dünya üzerinde en çok kullanılan içerik yönetim sistemi Wordpress'tir.Wordpress'i Joomla , Drupal ve türevleri takip etmektedir.

İçerik yönetim sistemleri sizlere kolay websitesi oluşturma platformu sağlar.Tüm içerik yönetim sistemlerini Sunucupark 'tan hosting hizmeti edindiğinizde destek ekibimize ücretsiz bir şekilde kurulum yaptırabilirsiniz.

Wordpress

Dünyanın en çok kullanılan  websitesi oluşturup kolay bir şekilde içerik yönetimi yapabileceğiniz ücretsiz bir yazılımdır.

Joomla

Wordpress'ten sonra 2.sırayı alan joomla ile kolay bir şekilde websitesi oluşturabilirsiniz.Joomla , Wordpress'e nazaran SEO yönünden daha güçlüdür.Üzeinde çalıştığınız iki websitesi düşünün , Google sıralamalarınız Joomla ile daha üst sıralarda olacaktır.

Drupal

Drupal , en güçlü altyapıya sahip içerik yönetim sistemlerinden biridir.Açık kaynak kodldur.Eski ve yıllardır kullanılan bu cms sunucupark destek ekibi tarafından tarafınıza kurulumu yapılabilecek bir websitesi oluşturma uygulamasıdır.

 

 

Faydalı Olması Dileğiyle

Sunucupark