Menu

Türkiye Lokasyonlu Hosting Hizmetinin Önemi

Web sitenizi barındırdığınız sunucularınızın lokasyonu neden önemlidir?

Kullanıcı kitleniz Türkiye'de bulunuyorsa Türkiye lokasyonlu bir firmadan hizmet almanız sizin için en doğru tercih olacaktır. Yurt dışı lokasyonlu sunucularda barındırılan bir sitede kullanıcıların siteye bağlanma trafiği daha uzun sürmektedir. Sitenizin açılma hızının yavaş olması hem SEO hemde kullanıcılarınızın talebini olumsuz yönde etkilemektedir.

Türkiye lokasyonlu bir firmadan hizmet almanız durumunda web sitenizin açılma hızı milisaniyeler sürmektedir.

Sadece hız konusunda değil bir problem yaşadığınızda teknik destek alabilmek için yurt içi firmalarda çok daha kolay olmaktadır. Bir problem yaşadığınızda hukuki haklarınızın takibini çok daha kolay yapabilirsiniz.

Günümüz teknolojisinde veri hızı çok hızlı olmuş olsa da yurt içinde barındırılına bir site ile yurt dışında barındırılan siteye erişim hızları arasında fark olmaktadır. Binlerce km uzaklıktaki sunucuda barındırılan web sitenizin yavaş açılması kullanıcılarınızın sitenizin benzeri bir siteye gitmesine sebep olabilir.

Yurt dışında verilen hosting hizmetleri ülkemize kıyasla çok daha ucuz olması sebebiyle daha avantajlı gibi gözükebiliyor. Fakat ilk yıl daha ucuz olan bu hizmetlerin sonraki yıllarda yenileme zamanlarında ücreti artabilmektedir.

Sitelerinizin performansı, teknik destek avantajı ve SEO başarınız için Türkiye lokasyonlu sunuculardan hizmet almanız olumlu sonuçlar doğuracaktır.

https://sunucupark.com/ linkine tıklayarak web sitemizi ziyaret edebilir, ofisimizde çayımızı içerek Ankara lokasyonlu hizmetlerimiz hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Ankara lokasyonlu sunucularımız, gelişmiş alt yapımız ile hep yanınızdayız.

 

Faydalı Olması Dileği İle

SunucuPARK Destek