Menu

Zimbra Mail Server Nedir?

Zimbra mail server  Microsoft Exchange email platformuna alternatif olarak kullanılabilen bir mail server hizmetidir.Kullanıcıların e-posta göndermesini sağlamak ve dışarıdan gelen e-postaları karşı kullanıcıya iletmek üzere tasarlanan gelişmiş ve kolay ara yüze sahip bir MTA'dır. Linux işletim sistemleri üzerinde çalışan açık kaynak kodlu olması nedeniyle ek modüller başarıyla sisteme dahil edilebilir. Zimbra server, farklı dağıtım listeleri ve yüksek kapasitedeki eposta kutuları oluşturabilir. Ayrıca verimli bir ortak çalışma platformu oluşturabilmektedir.Zimbra e-mail,  grup takvimi, paylaşılmış görevler, web üzerinden doküman yönetimi gibi özelliklere sahiptir.

Zimbra web, masaüstü ve mobil arayüzleri ile maillerinize kesintisiz bir şekilde erişebilirsiniz.Sadece maillerinize değil, görevlerinize, takviminize, adres defterinize, paylaşımlı dosyalarınıza da tüm bu platformlar üzerinden ulaşabilirsiniz.

Zimbra senkronizasyon ile size gelen bir maili , bilgisayarınızda okuduğunuzda mailinizin kurulu olduğu başka bir cihazda da okunmuş olmaktadır.Ya da iş yerinden göndermiş olduğunuz bir maili evde bilgisayarınızdan baktığınızda gönderilmiş öğeler kutusunda görebilirsiniz.Gelen mailleriniz auto sycn özelliği ile direk gelen kutunuzda görünmektedir.

Zimbra ile ajandanızı diğer iş arkadaşlarınız ile paylaşabilir, toplantı ve organizasyonlarda ekip arkadaşlarınız ile etkileşim halinde olabilirsiniz.

Zimbra'da bir randevu oluşturabilir ve bu randevunuzu açılır hatırlatıcı belirleyebilirsiniz.

Zimbra'da, zorunlu yazım denetimini ayarlayabilir, her e-posta gönderilmeden önce yazım hatalarını kontrol edebilirsiniz.

Gmail'deki takviminizi Zimbraya senkronize edebilirsiniz.Bir takvimde yaptığınız herhangi bir değişiklik, yeni etkinlikler, etkinliklerde yapılan güncellemeler ve silinmiş etkinlikler dahil olmak üzere diğerine senkronize olur.

Zimbra Mail Sunucusunun Sağladığı Hizmetler;

Mail

Takvim

Adres Defteri

Dosya Paylaşımı

Web Client

Mobil Client

Üçüncü Parti Yazılımlarla Tam Entegrasyon

Zimbra Mail Sunucusu hakkında daha fazla bilgiye ve Zimbra paketlerimize https://sunucupark.com/zimbra.php linki üzerinden erişebilirsiniz.

Faydalı Olması Dileği İle

SunucuPARK Hosting Destek