Menu

Zimbra Docs Nedir ? Nasıl Kullanılır ?

Zimbra Docs Nedir?

Zimbra , Linux tabanlı bir mail sunucusudur. Kurumsal Mail hizmetlerinizi profesyonel olarak Zimbra yazılımı ile yönetebilir , yalnızca mail hizmeti ile kalmayıp şirketiniz için ortak çalışma alanı yaratabilirsiniz.Zimbra Nework Edition sürümünde Zimbra Docs özelliği eklenmiş olmakla birlikte şirketinizin tüm süreçlerini Zimbra üzerinden yönetebilmektesiniz.Zimbra , Docs özelliği ile şirketiniz için iş sistemleri oluşturmaktadır.

SunucuPARK Bilgi ve Teknolojileri  , Zimbra Türkiye partneri olarak çalışmaktadır. Kurulum ve geçiş süreçlerinizin tümünü uzman sistem mühendisleriyle birlikte yönetmektedir.

Zimbra Docs , işletmelerinizin ofis lisans maliyetlerini azaltır ve size belgelerinizi zimbra üzerinden yönetmenize olanak sunar.Kullanmakta olduğunuz Zimbra mail sistemi üzerinden herhangi bir ekli mail aldığınızda.Bilgisayarınızda office programı olmasa bile belgeyi görüntüleyebilir , düzenleyebilir ve tekrar gönderebilirsiniz.

Üstelik yeni belge oluşturup işlemlerinize sıfırdan başlayabilirsiniz.

Zimbra Docs Ekran Görüntüleri:

Örnek bir word dosyası

Excel 

Örnek bir excel dosyası

Ekran Resmi 2019 12 12 18.29.19

 

Zimbra Docs , Zimbra 'nın lisanslı versiyonu ile birlikte sunulmaktadır.İşletmelerinize profesyonel kurumsal mail yanı sıra entegre bir iş sistemi sunmaktadır.

 

Soru ve sorunlarınızda Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. a mail atabilirsiniz.

 

 

Faydalı Olması Dileklerimizle.