Menu

Hosting Hizmeti Ne Zaman Taşınmalıdır?

Hosting taşıma, mevcut hosting firmanızda bulunan barındırma hizmetinizi, farklı bir hosting firmasına taşıma işlemidir. Hosting taşıma işlemini yapmadan önce, sitenizin performansını, bütçe kontrolünüzü, alacağınız hizmet kalitesinin analizini yaparak gerçekleştirmenizi öneririz.

Eğer mevcut hosting hizmetiniz ile sitenizde kesinti sorunları yaşıyorsanız ,bir problem ile karşılatığınız zaman destek alamıyorsanız, web sitenizin hızı yeterli düzeyde değilse hizmet aldığınız firmada değişiklilk gerçekleştirmenizin zamanı gelmiştir.

Hosting servislerinin en önemli etkenlerden biri de destek hizmetidir.Olası bir sorunla karşılaştığınızda destek gerektiren herhangi bir durumda destek ekibine ulşamanız ve ulaştıktan sonra  çözüm odaklı bir hizmet almanız gerekmektedir.Eğer sorunlarınıza çözüm üretemeyen bir firmadan hizmet alıyorsanız hiç düşünmeden firmanızı değiştirmeniz gerekmektedir.

Hizmet alan bir kullanıcı olarak karşılaşabileceğniz bir diğer sorun ise almış olduğunuz hizmetin yüksek yenileme fiyatlarıdır. Almış olduğunuz hizmet ve yenileme bedelinin karşılaştırmasını yapmak firma seçiminde önemli bir etkendir.

Eğer mevcut firmanızda almış olduğunuz hizmet kalitesinden memnun değilseniz https://sunucupark.com/ linkine tıklayarak size uygun paketi seçebilir bu seçiminizde destek ekibimizden yardım alabilirsiniz. Hosting paketi seçiminiz sonrasında taşıma işlemleriniz destek ekibimiz tarafından gerçekleştirilmektedir.

SunucuPARK Destek