Menu

Atomic-Mail Sender Nasıl Kurulur?

Atomic Mail Sender toplu mail gönderim yazılımıdır.Bu makalemizde sizlere Atomic Mail Sender Mail ayarlarını göstereceğiz.Atomic Mail Sender Programını internetten indirip kurulumunu gerçekleştirdikten sonra;

1. SMTP wizard bölümün tıklayınız.

Smtp Adim

2.Karşınıza çıkan ekranda SMTP serverı aşağıda işaretli şekilde seçerek next butonuna basınız.Program kurulumu aşamasında ingilizcedir.Kurulumdan sonra dil seçimini gerçekleştireilmektesiniz.

Smtp Adim2

3.Burada “Add” tuşuna basarak, gönderim yapacağınız mail adresinin bağlı olduğu mail serverı yazınız.

Smtp Adim4

4.mail.alanadiniz yazarak SMTP server ekleme işlemini gerçekleştirniz.Add butonuna bastıktan sonra sunucunuzun üzerine çift tıklayarak SMTP port ayarları bölümüne geçebilirsiniz.

Smtp Adim5

5.SMTP serverın ayarları aşağıda gördüğünüz şekilde olmalıdır.Ayarlarınızı bu şekilde gerçekleştirdikten sonra ok tuşuna basınız.

Port:587

authentication :AUTH PLAIN(old style)

Smtp Adim6

6.SMTP ayarlarınızı yukarıdaki gibi gerçekleştirdikten sonra message->message properties bölümüne tıklayınız.

Smtp Adim7

7.Show more properties tıklayarak gönderim sağlayacağınız mail adresi ve cevap mailllerinin düşmesini istediğiniz mail adresi bilgilerini eklemelisiniz.

Smtp Adim8

Adımları tamamlamanız sonucunda toplu mail gönderiminizi başarılı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.https://sunucupark.com/toplu-email-vds.php linki üzerinde mail sunucusu ile birlikte Atomic Mail Sender Yazılımı alabilirsiniz.SunucuPARK Destek Ekibimiz kurulumunuzun başarılı bir şekilde tamamlanması için destek sağlamaktadır.

SunucuPARK Hosting Destek