Menu

Directadmin Panelinde Otomatik Mail Yanıtlayıcısı Oluşturma

Maillerinize otomatik mail yanıtlayıcı oluşturmak oldukça kolaydır.Otomatik yanıtlayıcılar, e-posta adreslerinize teslim edilen e-posta iletilerine otomatik olarak önceden tanımlı cevaplar gönderilmesini sağlar. Böylece müsait olmadığınız zamanlarda, örneğin tatildeyseniz ya da bir iş seyehatindeyseniz size gönderilen e-posta iletilerine bir şekilde dönüş yapabilmenizi, durum ile ilgili bilgi verebilmenizi sağlarlar.

Müsait olmadığını zamanlarda olduğu gibi iş mail adresinize mail atan herkese bir bilgilendirme ile cevap vermek istiyorsanız da otomatik mail yanıtlayıcısını kullanabilirsiniz.

Directadmin kontrol panelinizde otomatik yanıtlayıcı oluşturmak istiyorsanız, panele erişimi sağladıktan sonra e-posta yönetimi bölümü altında bulunan otomatik yanıtlayıcı bağlantısına tıklayınız.

Otomatikyanitlayici

Otomatik cevaplayıcı bağlantısına tıkladıktan sonra karşımıza daha önce oluşturmuş olduğumuz cevapların yönetimi ve yeni cevaplayıcı oluşturabilceğimiz bir bağlantı çıkar.

Otomatikyanitlayicisi2

Otomatik mesajı oluştururken hangi mail adresinden otomatik yanıt atılacağını cevaplayıcı adresi bölümüne yazınız.Daha sonra cevaplayıcı mesajı bölümüne içeriğini yazınız.Eğer yollamış olduğunuz yanıtları görmek istiyorsanız CC kısmına kendi mail adresiniz yazabilir ve yanıtlayıcınızın aktifliğini görebilirsiniz.

Otomatikyanitlayici3

Faydalı olması Dileği İle

SunucuPARK Destek