Menu
Sunucupark Blog

SunucuPARK Blog

Ne Aramıştınız ?

Sunucupark Blog

Cpanel

Nasıl Kullanılır? Neler Yapılır?

Sunucupark Blog

Directadmin

Sade ve Güçlü Panel Directadmin hakkında merak ettikleriniz.

Sunucupark Blog

Linux - Centos

Komutlar, Yardım Makaleleri ve Scriptler

Blog Sitesi Açmak için Yapılması Gerekenler Nelerdir?

BLOG SİTESİ AÇMAK İÇİN NE YAPMALIYIM?

Günümüzde blog sitesi ihtiyacı gittikçe artmaktadır.Blog yazma işi ile uğraşanlara blogger denilmektedir.Blog sitesi teknoloji,bilim,sanat,yeme,içme,internet,araç aklınıza ne geliyorsa tüm dallarda oluşturulabilir.Kişiler kendi alanlarındaki bilgi birikimlerini bloglarında sergilemektedirler.

Her birey gibi sizlerde ilgi alanlarınıza yönelik bilgilerinizi blog sitesi açarak paylaşmak , yayınlamak isteyebilirsiniz.

Bir blog sitenizin olması , size kişisel anlamda katkılarda bulunacağı gibi hobileriniz , bilgi birikimleriniz hakkında yazacağınız bloglar binlerce kişiye de ilham kaynağı olabilir.Zamanla blog yazarlığından para kazanmaya da başlayabilirsiniz.

Peki blog sitenizi nasıl oluşturacaksınız?

Bir blog sitesi açmak istediğinizde SunucuPark size tüm alt yapıyı hazır halde sunmaktadır.

  • Alan adı (Domain) Kayıt
  • Hosting satın alma işlemi
  • Tek tıkla blog sitesi kurulumu (wordpress kurulumu)
  • Blog yazımı

Blog siteniz için bir alan adı belirlediğinizde , buraya tıklayarak wordpress paketinizi seçin , alan adınızı sorgulayın müsait ise vakit kaybetmeden ücretsiz alan adı kayıt işleminizi ve hosting satın alma işleminizi tamamlayın.

Başlangıç için Wordpress Paket-1 i tavsiye etmekteyiz,

Wpaket

 

Sonrasında SunucuPark'ın size göndereceği mail içeriğindeki panelinize bağlanıp tek tıkla wordpress kurulumunuzu tamamlayın..

Ekran1

 

İşte bu kadar , artık kişisel deneyimlerinizi bilgi birikimlerinizi aktarabileceğiniz bir blog sitesine sahipsiniz.Geriye kalan tek şey blog yazmak . Kolaylıklar  dileriz,

 

Faydalı Olması Dileğiyle..

SunucuPark