Menu
Sunucupark Blog

SunucuPARK Blog

Ne Aramıştınız ?

Sunucupark Blog

Cpanel

Nasıl Kullanılır? Neler Yapılır?

Sunucupark Blog

Directadmin

Sade ve Güçlü Panel Directadmin hakkında merak ettikleriniz.

Sunucupark Blog

Linux - Centos

Komutlar, Yardım Makaleleri ve Scriptler

Mail Server Nedir? Nasıl Faydalanabiliriz?

Kurumsal tanıtım,broşür,bilgilendirme ve buna benzer mailler gönderiyor ve gönderdiğiniz günlük mail sayısı çok fazla ise siz de mail server kiralayabilirsiniz.

Peki mail server nasıl kiralanır ve kullanılır?

SunucuPARK bünyesinde bir mail server kiralamak ve hizmet almak istediğinizde.Mail atarken kullanmak istediğiniz alan adını alıyoruz.Örneğin (Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.).Size bir mail server kuruyoruz(size özel ip adresiniz ile) ve mail serverınız üzerinden alanadını aldığınız adresle Örnegin(Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.) mail hesabını sizlere teslim ediyoruz.Günlük 20 bin adet mail atabileceğiniz bu adresten bütün kurumsal müşterilerinize tanıtımlarınızı reklamlarınızı broşürlerinizi mail ile ulaştırabiliryorsunuz.Mail serverınızın bakımları SunucuPARK tarafından yapılmaktadır.Herhangi bir problemde de 7/24 kesintisiz destek verilmektedir.

Mail server hakkında daha detaylı bilgiyi http://sunucupark.com/toplu-email-vds.php adresinden alabilir , siparişte verebilirsiniz.

Sipariş vermeniz durumunda mail serverınız 1 gün içerisinde hazır hale gelecektir. Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresinden de iletişime geçebilirsiniz