Menu
Sunucupark Blog

SunucuPARK Blog

Ne Aramıştınız ?

Sunucupark Blog

Cpanel

Nasıl Kullanılır? Neler Yapılır?

Sunucupark Blog

Directadmin

Sade ve Güçlü Panel Directadmin hakkında merak ettikleriniz.

Sunucupark Blog

Linux - Centos

Komutlar, Yardım Makaleleri ve Scriptler

Cage FS Nedir ?

Cloud Linux + Cage FS Nedir?

Websitelerinizi barındırmak için bir hosting hesabı satın almayı düşünüyorsunuz fakat bildiğiniz gibi paylaşımlı hostinglerde bir sunucu içerisinde birçok müşteri barındırılmakta. Sizin verileriniz , websiteleriniz de bir çok müşteri ile birlikte aynı sunucuda barındırılacak ve bu sizi endişelendiriyor.Ya benim websiteme ,verilerime diğer müşterilerden kaynaklanan sebeplerden dolayı bir zarar gelirse diye.

Haklısınız , paylaşımlı hostinglerde böyle bir sorunla karşılaşma riskiniz var. Peki SunucuPark bunun için neler yapıyor ?

SunucuPark paylaşımlı hosting paketlerinde siz ve sizin gibi müşterilerinin web sitelerinin güvenliği için CloudLinux ve Cage FS altyapısını kullanmaktadır.

Cloud Linux kullanarak sunucu kaynaklarının kullanımını her müşteri için sınırlayarak , tüm websitelerinin en yüksek performansta çalışmasını sağlıyoruz.

Cage FS altyapısı ile de her müşterinin kullandığı hosting alanını izole edip , kendi alanının dışına çıkmasını engelliyoruz.Böylece herhangi bir müşterimizin websitesine bulaşabilecek bir virüsten sadece kendisi etkilenmektedir.Her müşterimiz sadece kendine ayrılan alanı kullanabilmekte olup , asla ve asla diğer müşterilerimizin web sayfalarının çalışma performansını etkileyememektedir.

SunucuPark tüm hosting paketlerinde Cloud Linux ve Cage FS altyapısını birlikte kullanmaktadır.Yüksek hızlı , uygun fiyatlı SSD Cpanel ve Kurumsal hosting paketlerimizi incelemek için tıklayınız.

 

Faydalı Olması dileğiyle..

SunucuPark