Print Logo

Zimbra Webmail'i Google Recaptcha ile Daha Güvenli Hale Getirin

Zimbra Webmail ile maillerinize istediğiniz an istediğiniz yerden kolayca ulaşabilirsiniz. Kullanımı da oldukça kolay olan Zimbra Webmail arayüzüne girişlerde varsayılan olarak sadece mail adresinizi ve şifrenizi girerek ek herhangi bir doğrulama olmadan giriş yapabilirsiniz. Zimbra güvenlik önlemleri ile çok fazla yanlış şifre denemelerinde otomatik olarak hesabı devre dışı bırakarak sizin güvenliğinizi sağlamaktadır.
Ancak saldırganlar çok fazla giriş denemesi mail trafiğinizi yavaşlatabilirler. Bunun önüne geçebilmek için Zimbra Webmail arayüzüne Google Recaptcha doğrulaması ekleyerek bunun önüne geçebilirsiniz.

Ekran Resmi 2022 12 20 17.50.01

Botlar recaptcha doğrulamasını geçemeyecek ve herhangi bir oturum açma isteği gönderemeyecekleri için sunucunuzda herhangi bir yüke sebep olamayacak. Zimbra Webmail arayüzünüze Google Recaptcha ekleme konusunda destek almak için Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresimizden ve 0850 420 99 11 numaralı telefon hattımızdan bizlere ulaşabilirsiniz.

SunucuPARK 2004