Print Logo

Zimbra'da Kota Uygulama

Zimbra mail serverda  Open Source ya da Network Edition fark etmeksizin kullanıcı ya da domainlerinize standart olarak kota uygulaması gerçekleştiremezsiniz. Kota uygulamasını kullanıcı bazlı alan şeklinde sağlayabilirsiniz. Ancak entegrasyonlar sayesinde Zimbra'da kullanıcı ya da domain bazlı mail gönderme sınırı verebilirsiniz. Bununla birlikte istediğiniz kullanıcı sadece istediğiniz adreslere mail atabilsin gibi farklı özelliklerde kazandırmanız mümkün.

Zimbra Türkiye Sunucupark Bilgi Teknolojileri olarak biz bu entegrasyonlarınızı yapıyor ve Zimbra'da kota uygulaması yapabilmenizi sağlıyoruz. Kullanıcı ya da domain bazlı uygulayabileceğiniz bu sistem sayesinden kullanıcılar sadece belirleyeceğiniz adette mail çıkışı yapabilecek ve sınıra ulaştıklarından mail gönderme işlemi gerçekleştiremeyeceklerdir. Kota uygulaması sayesinde sunucunuzdan çok fazla mail çıkışı nedeni ile maillerinizin spama düşmesi ve hatta spam listelerinden dolayı karşı tarafa iletilmeme sorununun önüne geçebilirsiniz. 

Konu hakkında daha fazla bilgi almak ve Zimbra'da kota uygulamak istiyorsanız Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresinden ya da 0850 420 99 11 numaralı hattan bizlere ulaşabilirsiniz.

SunucuPARK 2004