Print Logo

Zimbra DLP Sistemleri

DLP -> Data Loss Prevention 

 
Zimbra yazılımı içerisinde üst düzey güvenlik önlemleri ve amavis (clamav destekli) antivirüs sistemleri çalışmaktadır.Sunucupark Bilgi ve Teknolojileri , Zimbra Türkiye Partneri olarak işletmeler için kurumsal Mail sunucusu kurulumu ve konfigürasyonu yapmaktadır.Ayrıca Zimbra Network Edition sürümleri için Lisans sağlamaktadır.
 
Zimbra içerisinde bulunan yüksek güvenlik önlemlerine DLP sistemi entegrasyonları yapılabilmektedir.
 
DLP sistemlerini neden kullanmalıyız?
Kurumsal bir firmanın IT yöneticisi olarak görev yapan bir departman firmada çalışan tüm kullanıcıların bilgisayarlarının , firmanın network, sistem güvenliğini sağlamalıdır.
Örneğin ; Firmamızda çalışan A kişinin Mail yoluyla kredi kartı bileğisin iletmesini engelleyebilmelidir veya firma İçin önemli olan verileri Mail yoluyla göndermesine engel olmalıdır.IT birimleri kim kime Mail atmış hangi tarihte atmış görebilir ve izleyebilirler , spam içerikli gönderilebilecek mailleri engelleyebilirler fakat şirket içi kurallarla belirlenen bazı söz dizilimlerinin veya önemli bilgilerin (TC kimlik , kredi kartı bilgisi , özel bilgiler) dışarıya Mail olarak gönderilmesini DLP sistemleri ile kontrol edip engelleyebilirler .
 
DLP sistemleri kendi sunucunuza entegre edilebileceği gibi belirli kurallar çerçevesinde oluşturulmuş DLP sistemler (bulut sistem) farklı sağlayıcılardan da temin edilebilmektedir.
 
Zimbra Mail sunucularına da DLP sistemleri entegre edilebilir ve kendi kural çerçeveleriniz oluşturulup sistemleriniz konfigüre edilebilmektedir.
 
SunucuPARK Bilgi ve Teknolojileri , sertifikalı uzman sistem mühendisleri ile Zimbra ile DLP sistemleri entegrasyonlarınızı tamamlayabilir sizler için üst düzey güvenlikli Mail sistemleri oluşturabilmektedir.
 
 
Faydalı Olması Dileklerimizle
Sunucupark Sistem Ekibi
SunucuPARK 2004