Menu

Cpanel'de OpenCart Kurulumu

Opencart, işini internet ortamına taşımak ve e-ticaret yapmak isteyen kullanıcılar için geliştirilmiş PHP tabanlı, açık kaynak kodlu ve ücretsiz bir e-ticaret platformudur.OpenCart'ın kolay kurulum ve kullanıcı dostu ara yüzü sayesinde yönetim kolaylığı kazabilirsiniz.

Sizlere bu makalemizde Cpanel üzerinden Opencart yazlımını nasıl kurabileceğinizi anlatacağız.

Cpanele giriş yaptıktan sonra SOFTACULOUS APPS INSTALLER bölümünde bulunan 'E-ticaret Sistemleri' bağlantısına tıklayınız.

Opencart1

Karşınıza çıkan E-ticaret yazılımları arasından OpenCart bölümüne tıklayınız.Açılan sayfanın sol üst kısmında bulunan yükle butonuna tıklayarak script ayarlarınızı gerçekleştirmeye başlayabilirsiniz.

 Opencart2

 

Script ayarlarını adım adım gerçekleştirebilirsiniz,

Öncelikle sitenizin protokolünü yazınız.Sitenizde SSL var ise https:// yoksa http:// protokolünü seçiniz.

Daha sonra Opencart yazılımını yüklemek istediğiniz domain ve dizin seçimini gerçekleştiriniz. Eğer ana dizine kurulmasını istiyorsanız yükleme dizinini boş bırakabilirsiniz.

Opencart3

Script ayarlarını tamamladıktan sonra mağazanızın ayarları bölümüne geçebilirsiniz.Mağaza adı, mağazanın kısa açıklaması ve adres bilgilerinizi yazdıktan sonra admin bilgilerini de yazarak kurulumunuzu başaralı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.Opencart4

Sizlerde, SunucuPARK Cpanel Hosting Paketlerine OpenCart yazılımını kolaylıkla kurabilir ve e-ticaret sitenizi kullanıma açabilirsiniz.

SSD teknolojisi ile çalışmakta olan Cpanel hosting paketlerimiz şimdi çok daha ekonomik.

SunucuPARK Cpanel hosting paketlerini sizlerin ihtiyacına uygun şekilde gruplandırmıştır.https://sunucupark.com/cpanel-hosting.html linki üzerinden size uygun Cpanel paketlerini detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz.

Faydalı Olması Dileği İle

SunucuPARK Destek