Print Logo

Artırılmış Gerçeklik Nedir ? Uygulamaları Nasıl Geliştirilebilir?

Artırılmış Gerçeklik Nedir ? Uygulamaları Nasıl Geliştirilebilir?

Artırılmış gerçeklik , AR (Augmented Reality) olarak da karşınıza çıkabilmektedir. Son zamanlarda tüm sektörler artırılmış gerçeklik teknolojisi ile ürünler , yazılımlar ortaya çıkarmaya başladılar. Pazarlama , eğitim , tanıtım ve tüm sektörlere daha etkileşimli ürünler ortaya çıkarma teknolojisi sunmuş olan AR ile çalışma yapmakta olan bir çok kurum ve kuruluş mevcuttur.

Sunucupark Bilgi Teknolojileri mühendisleri de Artırılmış gerçeklik teknolojisini takip etmekte ve talep eden müşterilerinin AR projelerine destek vermektedir.

Artırılmış gerçeklik , akıllı cihazların kameraları ile etkileşimli çalışarak , görsel tanıma yazılımı üzerinden cisimlere nesnelere yani görseller giydirme teknolojisine dayanmaktadır.Bu teknoloji üzerinden tanıtılan görsel üzerinde belirtilen video klibini de oynatabilmekteyiz.

Cisimlere , nesnelere giydirilen yeni görseller veya videolar bulut sunucular üzerinde tutulabilmektedir.

Artırılmış gerçeklik demo uygulaması Sunucupark Bilgi Teknolojileri mühendisleri tarafından kısa bir süre sonra yayımlanacaktır.

Aklınızdaki artırılmış gerçeklik projelerini Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine gönderebilir , ekibimizle paylaşıp çözüm önerisi alabilirsiniz.

 

SunucuPARK 2004