Print Logo

Kurumsal E-posta Hizmetinde Güvenlik

E-postaları şifreleyen güvenlik protokolü SSL/TLS kurumsal mail hizmetinizde oldukça önemlidir. SSL/TLS protokolü ile mailleriniz karşı tarafa şifreli bir şekilde iletilmektedir.

SSL/TLS güvenli bağlantılardır. STARTTLS ise mevcut güvenli olmayan bir bağlantıyı SSL/TLS ile güvenli bir bağlantıya çevirmek için kullanılan bir protokoldür.

Günümüzde güvenliğin önemi her geçen gün arttığı için iletişim yöntemleri ve güvenliği de gelişmekte ve önem kazanmaktadır. Bu nedenle mail iletişimimizinde güvenli katmanlar üzerinden şifrelenerek yapılması aslında bir ihtiyaçtır.

SunucuPARK kurumsal mail hizmeti SSL/TLS bağlantılarını desteklemektedir. Kurumsal mail hizmetimiz mail güvenliğinizi ve kesintisiz hizmet alabilmenizi ön planda tutarak optimize edilmiştir.

Güvenli iletişiminiz için büyük bir titizlikle çalışan ekibimiz mail adreslerinizin kurulumu ve şifreli bağlantı için gerekli ayarların gerçekleştirimesinde destek sağlamaktadır.

Bir SunucuPARK markası olan  e-postala kurumsal mail hizmetimizi inceleyerek firmanıza uygun mail hizmetinizi seçin, mail iletişimini güvenli porttan sağlayın.

 

SunucuPARK Destek

 

 

SunucuPARK 2004