Print Logo

Antispam Hizmeti Nedir?

İstenmeyen postaların engellenmesi için kullanılan antispam hizmeti , artan spam mail tehtidini engelleyerek daha güvenli bir mailboxa sahip olmanızı sağlar .Global ve güncel olan antispam ağıyla muhtemel tehditler size ulaşmadan engellenir.

Antispam hizmeti sizin mail sunucunuz ve mail  gönderimi sağlanan sunucu arasında bir filtreleme sunar. Mailler sizin sunucunuza ulaşmadan önce filtreden geçer. Özel yazılım ile gelen kötü amaçlı spam mailler engellenirken, diğer mailler gelen kutunuza düşer.

Spam filtresi çalışma prensibi şu şekildedir; gelen e-postaları, mail içeriği, mail sunucusunun skoru, IP adresinin blacklist kontrolü, gönderen politika çerçeveleri ve SMTP Kontrolleri gibi filtrelerden geçirmektedir.Bu filtreler sonucunda gelen maile bir puan atanır. Atanan puana göre mailler, karantinaya alınır veye gelen kutunuza teslim edilir.

Tüm bu karantinaya alınan maillerinizin kontrolünü sağlayabileceğiniz bir kontrol paneli bulunmaktadır. Bu panel sayesinde whitelist,blacklist kontrolü sağlayabilir, ek kurallar oluşturarak filtrelerinizi geliştirebilirsiniz.

Antispam hizmetimizi https://sunucupark.com/antispam.php linkine tıklayarak daha detaylı inceleyebilirsiniz.

 

SunucuPark Destek

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
SunucuPARK 2004